چگونه اطلاعاتی که گوگل از ما می داند را حذف کنیم؟

چگونه اطلاعاتی که گوگل از ما می داند را حذف کنیم؟

قابلیت جدیدی که در حال حاضر به گوگل اضافه شده است، به شما این امکان را می دهد که کل سابقه ی جستجوهای خود را دانلود کرده و اگر مایل باشید آن ها را حذف کنید.

طبق گفته سایت VentureBeat، این قابلیت در ماه ژانویه نیز قابل دسترس بود؛ اما حالا این قابلیت توسط وبلاگ غیررسمی سیستم‌عامل گوگل شناسایی شده است. این قابلیت جدید به شما اجازه می‌دهد به هر لینکی که قبلاً در سیستم جستجوی گوگل روی آن کلیک کرده‌اید، دسترسی داشته باشید. همچنین این قابلیت آدرس‌هایی که جستجو کرده‌اید را به شما نشان می‌دهد.

شما حتی می‌توانید لیستی از تصاویری که قبلاً به هنگام جستجو در تصاویر بر روی آن‌ها کلیک کرده‌اید، ببینید. اکنون می‌توانید چیزی را که قبلاً دنبال آن می‌گشتید، به خاطر بیاورید. با این حال، جالب است بدانید پاک‌سازی تاریخچه مرورگر شما این داده‌ها را حذف نمی‌کند.
اما دلیلی برای نگرانی وجود ندارد، زیرا علاوه بر این که می‌توانید سابقه جستجوی خود را دانلود کنید، حتی می‌توانید آن را حذف کنید.

ابتدا، نحوه دانلود سابقه جستجوهای گوگل را توضیح می‌دهیم:
۱. به صفحه فعالیت‌های وب و اپلیکیشن گوگل بروید.
۲. سپس، در گوشه بالا سمت راست صفحه‌نمایش بر روی نماد چرخ‌دنده کلیک کنید.
۳. حالا از فهرستی که مشاهده می‌کنید، گزینه Download را انتخاب نمایید.
با این کار یک پنجره پاپ‌آپ باز می‌شود که به شما هشدار می‌دهد تاریخچه جستجوی خود را بر روی یک کامپیوتر عمومی دانلود نکنید؛ زیرا این تاریخچه حاوی اطلاعات حساس است.
۴. اگر می‌خواهید ادامه دهید بر روی Create Archive کلیک کنید.
زمانی که تاریخچه جستجوی خود را دانلود کردید، پس از چند ثانیه لینکی دریافت خواهید کرد که به شما اجازه می‌دهد داده‌هایتان را ببینید.

اگر نمی‌خواهید داده‌هایتان را دانلود کنید و ترجیح می‌دهید که از شر آن‌ها خلاص شوید، این کار را نیز می‌توانید انجام دهید. البته شاید بهتر باشد اجازه دهید داده‌های شما توسط گوگل حفظ شود؛ زیرا این تصمیم مزایایی به همراه دارد، به عنوان مثال این کار، فرآیند جستجو را سریع‌تر می‌کند. همچنین این کار تضمین می‌کند که گوگل در حال حاضر همه اطلاعات جدید مربوط به شما را دارد. اگر شما اطلاعات خود را حذف کنید، جستجوی شما دیگر بر اساس عادت‌هایتان صورت نخواهد گرفت.

اگر هنوز هم می‌خواهید که از شر تاریخچه جستجوی خود خلاص شوید، نکات زیر را در نظر بگیرید.
قبل از شروع، حائز اهمیت است بدانید اگر می‌خواهید اطلاعات خود را پنهان کنید، می‌توانید از گزینه حریم خصوصی (Privacy) مرورگر خود استفاده کنید. این گزینه باعث می‌شود گوگل داده‌های شما را ذخیره نکند؛ اما این اطلاعات همچنان توسط ارائه‌دهنده خدمات و یا کارفرمای شما دیده می‌شود.
حذف تاریخچه مرورگر شما، داده‌های ذخیره‌شده توسط گوگل را پاک نمی‌کند؛ زیرا شما اطلاعات ذخیره‌شده روی مرورگر خود را حذف می‌کنید، نه آن چیزی که در گوگل ذخیره‌شده است. برای حذف این داده‌ها از گوگل، باید مراحل زیر را انجام دهید:

۱. به صفحه فعالیت‌های اپلیکیشن و وب بروید و روی آیکون چرخ‌دنده در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید.
۲. گزینه Remove Item را انتخاب کرده و روی گزینه the beginning of time کلیک کنید.
۳. روی گزینه Remove کلیک کرده و بدین طریق با داده‌هایتان خداحافظی کنید.
با انجام این ۳ مرحله، سابقه جستجوی شما از گوگل حذف خواهد شد و هرگز نیازی نیست نگران این موضوع باشید.

 

نظرات: (0) نظر براي اين مطلب ثبت شده است.

ارسال نظر: براحتی و سریع نظر خود را درباره این مطلب ثبت کنید: